Nieuws

Garage Sven – EUROREPAR CAR SERVICE

 

Vanaf 3 september 2018 maken we deel uit van het Multimerken concept EUROREPAR!

Wie, wat en waarom:

In 2015 werd EURO REPAR CAR SERVICE opgericht, ontstaan uit de fusie van EUROREPAR en MOTAQUIP (Franse netwerken voor het onderhouden en herstellen van wagens van alle merken).

In 2016 telt EURO REPAR CAR SERVICE in Europa meer dan 3.200 garages.  Het is een netwerk van professionele teams met ervaring die in staat zijn om uw wagen te herstellen, ongeacht het merk, overeenkomstig de aanbevelingen van de constructeurs.

EURO REPAR CAR SERVICE maakt deel uit van de PSA groep, die ondermeer Citroën, Peugeot, DS Automobiles en Opel onder de vleugels heeft. Als merkspecialist van deze merken, is onze aansluiting een logische stap en garantie voor de toekomst.

In het voordeel van elke klant

Met het toetreden tot EUROREPAR verzekeren we ons ook meteen voor de toekomst tot de gegarandeerde rechtstreekse dagelijkse belevering van originele onderdelen voor Citroën en Peugeot én de onderdelen voor alle merken van EUROREPAR.

Eigen merk Banden en Onderdelen

Een van de grootste voordelen is ongetwijfeld de eigen onderdelenlijn en eigen banden van het merk.

De wisselstukken van het EUROREPAR gamma zijn bij Citroën en Peugeot zichtbaar in de originele cataloog en worden bij de merkdealers voorgesteld te gebruiken voor voertuigen vanaf  3 jaar. Door gebruik te maken van zowel de originele als de EUROREPAR onderdelen zijn we in staat voor onze Citroën – Peugeot klanten steeds in overleg de beste “prijs – kwaliteit” voor te stellen.

Ook voor de meeste andere merken bied EUROREPAR onderdelen aan, die beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen, dikwijls van originele kwaliteit, aan een uitstekende prijs.

De banden EUROREPAR RELIANCE worden door onze aansluiting meteen ook ons nieuwe huismerk. Deze banden staan in de markt tegen een uiterst scherpe prijs, voor een kwaliteit die Uw vertrouwen verdient. Deze banden worden naast bvb Michelin verdeeld in alle officiële Peugeot en Citroen garages én vanzelfsprekend ook bij EUROREPAR CAR SERVICE. Ze zijn er nu al in 48 formaten zomerbanden van 13 tot 17 inch, wat ons toelaat U deze banden voor te stellen, ongeacht het automerk.

Voor U is er niets veranderd!

Of toch, met onze aansluiting bij EUROREPAR CAR SERVICE krijgt U nog meer zekerheid en kwaliteit, voor de eerlijkste prijs!

Onderhoud en Herstellingen voor alle merken, met als specialiteit Citroën, Peugeot en DS Automobiles. Bij je vertrouwde garage in de buurt waar je nog weet wié aan je auto werkt!

Welkom bij EUROREPAR GARAGE SVEN

 

< TERUG NAAR OVERZICHT