Electro – Diagnose

Electro – Diagnose

We hoeven het niemand meer te vertellen, de wagen van vandaag is een hightech kluwen van permanent veranderende Computertechnologie en elektronica. Dit maakt de wagen van vandaag veiliger en betrouwbaarder dan ooit omdat de verschillende computers sneller dan de bestuurder gegevens kunnen vergelijken, berekenen en zo de wagen actief kunnen helpen remmen, sturen, parkeren … of gewoon helemaal overnemen.

Het goed begrijpen van deze nieuwigheden en sterke Diagnosetools om met de wagen van vandaag te kunnen “praten” staan bij ons bovenaan de lijst. We investeren sterk in regelmatige opleiding over de huidige en toekomstige ontwikkelingen van Uw wagen. We hebben permanente toegang tot alle technische gegevens van alle merken. We gebruiken de modernste Meetapparatuur en Diagnosetools!

Als Stellantis Citroën, Peugeot Opel specialist gaan we voor deze merken “all the way”!

Deze merken hebben voor ons geen geheimen. Dankzij het originele Programmeer- en diagnosegereedschap lossen we elke kink in de kabel op zoals de Dealer dat kan. Van sleutels aanleren tot software-updates, en het opsporen van lastige storingen. We hebben toegang tot de technische gegevens en onderdelen catalogus, bekende technische problemen en de oplossingen bekend in het netwerk.